Login with Facebook
Friends Match Me
Find your match with a little help from your friends (indirectly)!
The 100% Totally Free Dating Site for Real Relationships for Singles

Your question not answered here?  Just contact us!

1. How can I sign up and join Friends Match Me?
Answer:
Just click on the top right "Login With Facebook" button or the "Join Free" button on the homepage.  If you are not currently logged in to your Facebook account, it will display the login boxes to login, or optionally to sign up for a free Facebook account if you don't have one yet.


2. Do I need to have Facebook to use Friends Match Me?
Answer:
Yes, an active Facebook account is required to use Friends Match Me.  You can sign up for a free Facebook account at the same time as joining Friends Match Me - just click on the "Login With Facebook" button or the "Join Free" button on the Friends Match Me homepage. 


3. How can I activate my account?
Answer: 
You can automatically activate your account by making sure you have completed all the Basic Fields on your Friends Match Me profile.  From the top menu bar on Friends Match Me, go to My Profile > Edit Profile, to fill in/save this section of your profile.

If you are having problems getting your profile to activate: Make sure your Location is set on the Friends Match Me, My Profile > Edit Profile page.  If the app does not recognize your Facebook location, or it is not set on Facebook, on this Edit Profile page you will need to checkmark the box to "Override Facebook Location" and choose your location from the 3 drop down menus - Country - State/Province - City.  If your location is not listed in the drop down menus, please email us to add it to the database.  Others have also forgot to choose a username, so make sure you have chosen one!  If you're still having issues activating your account, email us with your registered email address and we can check it out for you.


4. How can I search for members?
Answer:
To search for members, you need to be logged in, and also have an active account (read answer #3 above if you don't have an activated account yet).


5. How can I send email to other members?
Answer:
When you are logged in and on that user's profile, on the top right there is an Email button, the center button: 

Buttons

Just click on that to open up a mail form below it to send your email! 

6. How can I instant message/chat with other members?
Answer:
When you are logged in and on that user's profile, on the top right there is a Chat List button, the 1st button in the series of action buttons: 

Buttons

Click on this to add a member to your Chat box on the bottom right of the friendsmatchme.com webpages.  When a member is added, this icon changes to Remove Chat on their profile, and their username will appear in your Chat box - click on their username in the Chat box to start an instant chat with them.  The Chat box will also show if the member is online or not, if they have enabled that feature.

You can remove a user from your Chat box by clicking on the Chat button again, on their profile.  The Chat button will then return to its original button colors.


7. Will my friends know I added the Facebook dating app even though I am anonymous on the dating site?
Answer:
From your Facebook account, you can set your App Privacy Settings.  On facebook.com, click on the top right triangle/down arrow on the menu bar.  This will open up a menu.  Click on "Settings".  Then on the right side of this page, click on the link "Apps".  On this page, click on the Friends Match Me app link.  This will open up a settings page.  At the top are the Privacy setting options.  You can set the privacy to "Only Me", or to certain groups/friends.


8. So it is a Facebook dating app - can I be anonymous on the site?
Answer:
Yes, each member chooses a username to use on Friends Match Me.  You may opt to use your first name and last name initial in addition if you would like.


9. Is Friends Match Me dating site / Facebook dating app really free? 100%? No catches, no small print? Totally, completely free? It seems like there are really no free dating sites!
Answer: Short Answer - YES!
Friends Match Me dating site / Facebook datinng app is 100%, completely, totally free - you start free and continue free. Sign up free, create your profile free, search for members free, filter through search results free, send email/chat to members free, read messages from members free, favorite free, check out who's checking you out free, check out who's favorited you free...it's ALL FREE!  Just like Facebook!

Seems like a lot of people have had some bad experiences with online dating and the slogans the dating sites use, such as "Start Free", or "Create your profile for Free", or "Search members for Free" - we have none of those catches or small print at Friends Match Me dating site / Facebook dating app!


10. Friends Match Me - does that mean my friends recommend matches to me, or my friends are doing the matches?

Answer: No...not really, but sorta kinda INDIRECTLY!
It's like your friends are playing Cupid without knowing it - they are not actually doing the matchmaking.  "Friends Match Me" refers to the unique features of the dating site/Facebook app where you can find out if members have mutual friends with you, and similar Facebook Likes.  It takes out the echh factor of multiple blind date setups by your friends if they like playing matchmaker for you, and makes it easier to find singles who are your match and your soul mate by using connections of your social circles & affiliations, and your friends' social circles.


11. Where are Friends Match Me dating site members from? Are there singles from my country?
Answer:
Unlike many other dating sites, Friends Match Me attracts and is open to singles Worldwide! Check the Friends Match Me free dating site homepage for updates on countries where members are signing up from! Friends Match Me is the Newest Dating Site Launched August 2011 with Members Worldwide!  Connect with singles from countries all around the world, including from the United States, Canada, Mexico, Australia, United Kingdom, Germany, Romania, India, Philippines, Nigeria, Pakistan, Malaysia, Algeria, Indonesia, Singapore, El Salvador, Albania...


12. Who is Friends Match Me dating site / app for? Who can join, and who should join?

Answer:
Anyone single who is looking for A Date, A Long-Term Relationship, Marriage, Marriage & Children,  A Friend, and/or Activity Partner.  Members choose what kind of relationship(s) they are looking for under the Edit Profile page after logging in, before their Friends Match Me dating profile is active.  You can choose on your profile whether you are looking for male and/or female as your match.


13. How can I cancel my Account?
Answer: You can deactivate your account when logged in from the My Profile > Settings page.  You can request your account to be deleted here.